Våra medlemskap

Obs! Samtliga månadskostnader är uträknade under förutsättning att du betalar din faktura via MoreGolf Mastercard.

FULLVÄRDIGT MEDLEMSKAP

Senior
7250:- eller 604:-/mån*

Yngre senior 22-29 år

4150:- eller 345:-/mån*

FÖRHÖJD ÅRSAVGIFT

Senior
7950:- eller 662:-/mån*

PROVA-PÅ MEDLEM

(Första året kan du vara Prova-På medlem, dvs inget krav på spelrättsbevis)

7250:- eller 604:-/mån*

*GREENFEEMEDLEMSKAP

2800:- eller 233:-/mån*

*STUDERANDE

2900:- eller 242:-/mån*

NYBÖRJARE MEDLEM (PAKET)

Grönt-kort kurs och medlemskap första året

2795 :-

NYBÖRJARE NIVÅ 2

(Krav på spelrättsbevis)

3900:- eller 325 :-/mån*

JUNIORMEDLEMSKAP

KNATTE 0-12 år
600:- eller 50:-/mån*
JUNIOR 13-16 år
800:- eller 67:-/mån*
JUNIOR 17-21 år
1300:- eller 109:-/mån*
Samtliga ålderskategorier gäller fr om det år du fyller den lägre åldern t om det år du fyller den högre, alltså oavsett vilken tid på året du fyller år.

*PASSIV MEDLEM

600:-

*Delbetala din årsavgift

Ängelholms GK samarbetar med golfens eget betal- och kreditkort MoreGolf Mastercard. Det ger dig som medlem möjlighet att delbetala din årsavgift för 2024 på 6 eller 12 månader utan ränta. Månadsavgift på 39 kronor tillkommer.

Läs mer om detta och hur du ansöker om MoreGolf Mastercard på Moregolf.se

Årsavgiften består av två delar. Medlemsavgift som är 600 kr för senior och 450 kr för junior, samt spelavgift. Spelavgiften är friskvårdsberättigad.

Spelrättsbevis.
Från och med det år man fyller 30 år krävs ett Spelrättsbevis (undantag medlemsformen Förhöjd årsavgift och Studerande) för att ha möjligheten att kunna spela på Ängelholms Golfklubb.
Här kan du läsa mer om Spelrättsbevis på Ängelholms GK. För mer information och köp av spelrätter maila info@angelholmsgk.se.

Fullvärdig medlem har full spelrätt. Sydpoolen ingår tillsammans med övriga greenfeeöverenskommelser.

Yngre Senior. Helt enligt Fullvärdig medlem men med billigare årsavgift 22-29 år.

Prova På-medlem. Detta ger möjlighet för ny medlem att endast betala årsavgiften motsvarande Fullvärdig medlem (ingen kostnad för Spelrättsbevis) under ett (1) år (kalenderår). Detta för att prova klubben med samma förmåner som fullvärdig. Efter säsongen måste medlemmen bestämma sig för att antingen bli Fullvärdig medlem och införskaffa ett Spelrättsbevis eller anta medlemsformen Förhöjd årsavgift (förhöjd årsavgift erbjuds endast senior). Detta erbjudande gäller endast nya medlemmar.

* Studerande. Gäller endast vid uppvisande av giltigt Mecenatkort och kräver ej spelrättsbevis.

* Greenfeemedlem Klubb. Betalar en reducerad årsavgift mot att betala gällande greenfee med 20% rabatt på Ängelholms GK vid de tillfälle spel förekommer. I avgiften ingår 2 fria rundor under året. Sydpoolen och övriga greenfee-överenskommelser gäller ej.

Nybörjare medlem. Paketlösning för nybörjare inom golfen. Nybörjarkurs med klubbens tränare samt årsavgift i Ängelholms Golfklubb under första året. Totalt pris 2.795 kr.

Nybörjare Nivå 2. År 2 efter att ha genomgått nybörjarkursen så är spelavgiften reducerad med 50% för seniorer (gäller ej Yngre seniorer). Regler för spelrättsbevis gäller.

*Passiv medlem. Passiv medlem har inget aktivt medlemskap och har inga spelrättigheter på banan. Passivt medlemskap kan man ha efter behovsprövning.

Klubbens BG-nummer 199-7964

Påminnelseavgift. Medlem som ej betalar fakturan i tid får inom kort en påminnelsefaktura med pålagd påminnelseavgift. Att inte betala sin faktura är alltså inte ett sätt att begära utträde.

Byte av medlemsform/begäran om utträde: Senast 30 november måste du meddela om du vill byta medlemsform/begära utträde inför nästkommande år. Alla medlemstyper är löpande vilket innebär att även juniorer som inte avser spela nästkommande år måste säga upp sitt medlemskap.

Bagskåp:

Bagskåp finns att hyra för klubbens medlemmar. Kostnad per skåp och säsong är 400:-.

Hyra av golfbil:

För medlem med läkarintyg: 200 kr/18 hål. Du som har läkarintyg kan också köpa ett klippkort med 12 ggr för 2000 kr. Eller lösa ett årskort för 4500 kr.

Medlem utan läkarintyg: 450 kr/18 hål.

Hyra elvagn:

Medlem kan hyra våra nya elvagnar för 100 kr/18 hål.