Bokningsinformation & Greenfee

Samtliga starttider är med 10 minuters mellanrum och du kan boka din starttid från kl. 07.00 – 18.50 vardagar och 07:30-18:50 helger april-september. Övrig tid från kl. 8. Vi förbehåller oss rätten att flytta ihop spelare till 3- och 4-bollar. Flyttning kan senareläggas max 2 starttider. Avbokning av starttid skall ske senast 2 timmar innan start om ni inte avser att utnyttja den, annars debiteras medlem 150 kr och gäst full greenfee.

Förbokade tider ska ankomstanmälas senast 15 minuter före start online, i terminalen eller i receptionen.

Tidbokning och avbokning kan göras via Min Golf, via terminalen i klubbhuset, email info@angelholmsgk.se eller telefon 0431-43 02 60.

Hundar är välkomna

Det är tillåtet att medföra kopplad, golf-van hund vid sällskapsspel på Ängelholms GK, under förutsättning att alla i bollen samtycker.

Greenfee

Senior vardagSenior helgSenior efter klockan 15.00
Säsongsstart-30/4400kr450kr300kr
1/5-24/9500kr550kr400kr
25/9-31/10400kr450kr300kr

Juniorer 50% rabatt på gällande greenfee

Vid spel på vintergreener: Senior 100 kr, Junior 50 kr

Greenfeeavgiften avser 18 hål. Vill du spela en andra runda samma dag betalar du halv ordinarie greenfee för andra rundan. Efter kl 15 reducerad greenfee, se ovan.

9-håls greenfee erbjuds i mån av lediga tider. Ej bokningsbart. 9-hålsgreenfee, 250 kr under lågsäsong och 300 kr under högsäsong, erbjuds endast på plats och i mån av lediga tider inom den närmaste timmen vid förfrågan. Bokar man tid betalar man för 18 hål oavsett om man hoppar av efter 9.

En junior som är gäst till en av våra juniormedlemmar spelar fritt alla dagar i veckan efter klockan 16:00. En juniormedlem får ta med sig en juniorgäst. Detta gäller för alla juniorer upp till 21 år och är fullbetalande på sin hemmaklubb. Med fullbetalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat på sin hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning. Detta gäller alla dagar i veckan och obegränsat antal gånger. Ni ska alltid anmäla er i reception eller vid ej ordinarie öppettider skriva in er som gäster  genom att fylla i gästtalong utanför shopen.

Är du junior-medlem i en skåneklubb som deltar i ”Fritt spel för juniorer”-samarbetet kan du spela med en junior-medlem i klubben alla tider. En gästande junior per junior-medlem i klubben.

Fritt spel gäller ej som greenfeeavgift vid klubb-, distrikts- och rikstävlingar.

Greenfeebiljettspolicy

  • Greenfeebiljetter som innehar ett giltigt t.o.m datum stämplas inte om utan anses som förbrukade om giltighetstiden gått ut.
  • Greenfeebiljetter i format A6 (se bild till höger) anses som förbrukade och kan inte nyttjas som betalningsmedel längre. Enligt 2§ i presentkortslagen, infaller preskription efter 10 år från den dagen då greenfeebiljetten upprättades.
  • Greenfeebiljetten kan inte bytas in mot pengar/ kontanter.
  • Greenfeebiljetter kan inte delas dvs gälla för 9 hål ett datum och ett senare datum ytterligare 9 hål.
  • En greenfeebiljett = ett spel. Dvs köparen erlägger ordinarie greenfee för biljetten och den gäller för en greenfee oavsett om biljetten används vid ett tillfälle då greenfeen är rabatterad. Mellanskillnaden återbetalas inte och kan inte nyttjas av annan spelare som avdrag på dennes greenfee.
  • Två spelare på en greenfeebiljett är inte tillåtet dvs 2 personer kan inte gå ut och spela en 9 håls runda på 1 st. biljett.