Junior

Välkommen som junior till Ängelholms golfklubb

Medlemskap i klubben

Vill du även kunna gå ut och spela på banan krävs att du är medlem i Ängelholms golfklubb. Nedan är årsavgifterna för 2022:

0-12 år 600 kr/år
13-16 år 800 kr/år
17-21 år 1300 kr/år

Fakturan på årsavgiften mailas ut till den mailadress som är registrerad på junioren i GIT. Blir du medlem under säsong kan du även betala avgiften över disk i receptionen.
Samtliga medlemskap är löpande vilket innebär att även juniorer/knattar måste begära utträde ur klubben om man inte tänker fortsätta vara medlem nästkommande år. Detta ska göras senast 30/11.

Fritt spel

Som juniormedlem i en skånsk golfklubb har du nu möjlighet att bjuda med en juniorkompis från en annan skånsk golfklubb och din kompis spelar fritt hos dig.

Detta gäller alla dagar i veckan och obegränsat antal gånger.

Regler

  • En junior kan bjuda in en juniorkompis som är medlem på annan klubb och då spelar denna kompis fritt under förutsättning att den klubb som kompisen representerar är med i ”Fritt spel för juniorer”. Man kan bara ta med en kompis åt gången. Gäller för alla juniorer upp till och med 21 år, med handicap 36 eller lägre och med ett fullt betalande medlemskap i någon av de klubbar i distriktet som ingår i överenskommelsen har fritt spel hos varandra alla veckodagar, under hela säsongen med obegränsat antal rundor. Med fullt betalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat på sin hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning.
  • I övrigt gäller tidsbokning enligt respektive golfklubbs egna regler för greenfee spel (ta kontakt med klubben i god tid innan spel för att ta reda på vad som gäller. Det kan förekomma restriktioner).
  • Alltid anmäla sig i gästande klubbs reception för registrering som ordinarie greenfee gäst.
  • Vid spel när receptionen är stängd måste inskrivning i greenfeeboken ske.
  • Fritt spel gäller ej som greenfeeavgift vid klubb-, distrikts- och rikstävlingar.
  • Tänk på att du är gäst på respektive klubb.
    Vilka klubbar som är med i Fritt spel finns under Skånes Golfförbund, Klicka här:

Aktiviteter

Uppstart, junior

Den 26/3 kl 12:00 är det dags för uppstartmöte

Läs mer
Sommarlovsgolf

Sommaren är här!!!

Läs mer
Juniorligor

Läs mer om årets juniorligor

Läs mer