Verkstad

I verkstaden kan du få hjälp med att hålla din utrustning i topptrim. Vi utför greppbyten, skaftreparationer, kapning och förlängning av klubbor och ser till att du har rätt loft och lie på dina klubbor. Så tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha hjälp med din utrustning.

Varför ska jag byta grepp?

Är dina grepp gamla och utslitna kommer du förmodligen att behöva hålla klubban hårdare som i sin tur leder till att muskler och leder i armarna blir spända och din sving blir sämre. Du tappar helt enkelt kontrollen över klubban och både längd och riktning på slaget blir sämre. Gummi är en färskvara och börjar redan att torka efter 1-3 år beroende på användning. Nytt grepp istället för Dina hala och uttorkade gör att Dina klubbor blir som nya.

Rätt anpassade grepp

Får du ont i händerna när du spelar så kan det bero på att du har fel typ av grepp. Har du för tjocka eller för tunna grepp så kommer det att påverka ditt sätt att svinga klubban. Rätt anpassade grepp ger mer stabilitet och mer fart i svingen. Ta med dig klubborna och prata med oss så ska vi hjälpa dig att få rätt grepp.

Hur ofta ska man byta grepp?

Någon gång mellan 12-18 månader, max 2 år. Spelar man mycket golf, 2-3 gånger i veckan och tränar en hel del, så bör man byta varje år. Tittar vi på tourspelare så byter de flera gånger per år!

Prislista grepp

Vi har ett brett utbud av olika grepp i flera färger i shopen. Vi har valt att hålla låga priser på grepp för att du ska kunna byta med jämna mellanrum.

Lamkin dam/herr 120:- ( Ingår byte )
Golfpride Multi Comp 160:- ( Ingår byte )
Putter grepp finns många att välja på och priserna varierar!

Men det viktigaste är att du spelar med fräscha grepp

Med Vänliga Golfhälsningar

Robban Löfqvist