PRO och Shop

Alla kan lära sig att spela bra golf och med en riktigt bra golftränare går det ännu bättre!

Robert Löfqvist heter jag och golf har varit min stora passion sedan jag var 6 år. Jag har spelat som proffs i 11 år, spelat på flera olika tourer och arbetar även som coach till några duktiga tourspelare.

I år är jag inne på mitt 7:e år som tränare/pro på Ängelholms GK och trivs mycket bra på klubben. Tidigare har jag bland annat arbetat på Bjäre GK, Skogaby GK, Rya GK och Örestads GK. Jag arbetar med klubbmärket Ping, som Custom fitting expert och jag driver även Golfshopen på klubben.

Golf är så mycket mer än att bara svinga en golfklubba och jag arbetar med varje golfare utifrån dina egna förutsättningar och mål. Under dina lektioner med mig får du även ofta tips kring mental träning, rörlighet och utrustning.

För att boka lektioner, paket och olika kursprogram går du som vanligt till hemsidan. Har du frågor kan du prata med mig på plats eller bara höra av dig.

Boka det som passar just dig!

Nu ser vi fram emot en fantastiskt säsong med kurser, golfskolor och roliga event. Håll utkik på mina sociala medier så missar du inget!

Välkommen att höra av dig till mig.

Robert Löfqvist

PGA Club Professional

Företagsservice

Vi har många produkter och arrangemang att erbjuda dig, ditt företag och dina kunder. Bollar, pegs, paraplyer, handskar och bags är bara några exempel på golftillbehör som vi kan förse med ditt firmamärke.

Introducera din personal eller några av dina kunder till golf under en dag. Det brukar vara mycket trevligt. Har du tänkt på att golf faktiskt är en mycket bra form av friskvård? Vi kan också hjälpa dig att ordna företagsgolf inklusive kringarrangemang. Kontakta oss så diskuterar vi saken.

Robert Löfqvist