Beställ golfhäftet direkt från oss

Köp Golfhäftet hos oss!

Med Golfhäftet 2023 kan du spela över 1200 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Priset är endast 595 kr vilket innebär att du redan efter 2-3 rundor har sparat in kostnaden för Golfhäftet. Det finns även Golfhäftet PLUS som kostar 795:- (alternativt kan du uppgradera ditt vanliga Golfhäfte för 199:-) och ger dig möjlighet att spela flera rundor på samma bana med reducerad greenfee. Observera att det kan finnas begränsningar i starttider med Golfhäftet Plus.

Många av våra kunder använder Golfhäftet för att planera sitt golfspel, resor och weekends. Vår målsättning är att du ska få ut mer av din golf och få många nya golfupplevelser!

Vad är Golfhäftet och hur fungerar det?

Golfhäftet 2023 är ett samarbete mellan Golfhäftet i Sverige AB och anslutna golfklubbar i syfte att marknadsföra och öka greenfeespelandet. Golfhäftet ger Er som innehavare rätt att spela över 1200 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Innan ni utnyttjar Golfhäftet kontrollera på respektive golfklubbs sida att rabatten gäller för den aktuella dagen. I övrigt gäller ordinarie bokningsregler. Du har rätt att spela varje bana en gång till halv greenfee. Erbjudandet gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Kortet är personligt och gäller endast för innehavaren.

Vilka golfklubbar medverkar i Golfhäftet

I Golfhäftet 2023 medverkar över 1200 golfbanor i Europa. Vilka dessa klubbar är hittar du enkelt på sidan > länk till Golfbanor.
Där kan du söka efter klubbar utifrån ett golfdistrikt eller efter en enskild klubb på namnet.

Hur beställer jag Golfhäftet

Du beställer genom att fylla i formuläret nedan och på så sätt sponsrar du klubben. Vill du ha ett fysiskt kort måste detta hämtas i kansliet.
Köp Golfhäftet 2023 av Ängelholms GK för 595 kronor.
Det går bra att swisha betalningen: 123 471 25 68 alternativt betala när du hämtar kortet på kansliet.

Golfhäftet app

Lämna Golfhäftet boken och ta steget in i teknikens värld. Nu behöver du inte längre boken för att hitta till våra medverkande banor. Med Golfhäftets App hittar du allt vår bok kan erbjuda och mer därtill. Sök banor efter distrikt, visa banor i närheten av dig. Välj sen golfbana och ta del av både kontaktuppgifter, faciliteter, betyg och omdömen. Du kan även registrera besök, se vilka banor du besökt med Golfhäftet, mm.

Här kan du aktivera Golfhäftet > länk till aktivering Golfhäftet

Läs mer om Golfhäftet PLUS > Golfhäftet plus