Husvagn och husbil

Välkommen med din husbil eller husvagn till oss på Ängelholms GK!

Vi har totalt 10 uppställningsplatser för husbil & husvagn, 6 av platserna har tillgång till el & 4 av platserna är utan el. Platserna är fördelade på två olika uppställningsplatser, 7 platser är belägna på långsidan intill bilparkeringen och 3 platser är belägna på kortsidan intill bilparkeringen. Bokar gör du enklast via bokningskalendern här på sidan. Bara att du väljer önskat in- och utcheckningsdatum så ser du direkt vilka platser som finns tillgängliga under din önskade vistelse.

Här bor ni i nära anslutning till golfbanan och har tillgång till våra omklädningsrum där toalett & dusch finns att tillgå, dessa är belägna inne i klubbhuset som ligger ca 100 m från ställplatserna. På Ängelholms GK finns inte möjlighet till latrintömning.

Öppettider: 06:00 – 23:00 under högsäsong (jun-aug).

Incheckning sker fr.o.m. kl 14.00
Utcheckning sker senast kl 13.00

Om golfspel sker på avresedagen, vänligen flytta ekipaget till vår vanliga parkering innan ni slår ut.

Pris
Ställplats med el: 200 kr/natt (300 kr/natt för icke-golfande gäster).

Ställplats utan el: 150 kr/natt (250 kr/natt för icke-golfande gäster).

Fyll i ditt Golf-ID när du gör din bokning om du besöker oss som golfande gäst & kryssa i ”jag saknar golf-id” om du bor hos oss som icke-golfande gäst.

Betalning sker med kort i samband med att bokningen görs. Notera att bokningen inte registreras om betalningen inte genomförs i sista steget i bokningsprocessen.

Ängelholms Golfkrog  
Passa på att äta en god bit mat i vår restaurang i samband med ditt besök hos oss, här serveras dagens lunch med fokus på husmanskost mån-fre mellan 11.30-14.00. Utöver dagens lunch erbjuder restaurangen även en Ál a carte meny med en rad olika goda rätter att välja mellan.

Restaurangen har även fullständiga rättigheter.

Har ni några övriga frågor – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.

E-post: info@angelholmsgk.se

Telefon: +46(0)431-430 260